Българските грации спечелиха общо осем медала (четири златни, три сребърни

...
Българските грации спечелиха общо осем медала (четири златни, три сребърни
Коментари Харесай

Ансамбълът: На Световното ще сме по-добри

Българските грации завоюваха общо осем медала (четири златни, три сребърни и един бронзов) при дамите и при ансамблите на Световната чалъндж купа по художествена гимнастика в румънския град Клуж.

Ансамбълът беше решителен и завоюва всичките три трофеи. След златото в многобоя, възпитаничките на Весела Димитрова станаха шампионки на финалите с пет обръча и при смесеното комбиниране с две топки и три ленти.

" Доволни сме от надпреварата, несъмнено, можеше и повече. Ще почистим някои неточности до международното и там ще покажем съчетанията в най-хубавия им искра. ", споделиха девойките от ансамбъла при прибирането си в България.

Те дефинираха като " неописуемо " възприятието да завоюват три златни медала. " Най-хубавото, което можеше да ни се случи. Имаме за изчистване още няколко неща по двете композиции, само че като цяло по-голямата част от работата сме я свършили.

Трябва да сме малко по-уверени и считам, че ще се представим добре ", споделиха още грациите и допълниха, че до международното първество в средата на септември ще продължат да работят върху сигурността в осъществяванията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР