Българските граждани отредиха на Изправи се, мутри вън значимата роля

...
Българските граждани отредиха на Изправи се, мутри вън значимата роля
Коментари Харесай

Мая Манолова ще е парламентарният омбудсман на гражданите

Българските жители отредиха на " Изправи се, мутри вън " значимата роля да бъдат парламентарен омбудсман на жителите. Това съобщи Мая Манолова от " Изправи се, мутри вън! " на брифинг пред публицисти.

За това и първите планове за решения и законопроекти ще бъдат ориентирани към хората и за осъществяване на уговорките в предизборната акция.

Народът ни отреди значимата и значимата роля да бъдем парламентарният омбудсман на жителите. За това Манолова ще отвори Народното събрание за тях, ще предложения майките на деца с увреждания и хората, които стоят зад екологични дела.

Първият план ще бъде за основаването на комисия по проверка за черните каси на властта, инспекция на Националната стратегия по енергийна успеваемост, проверка на решенията на Министерски съвет, инспекция на огромните публични поръчки, съответни оферти закона за публични поръчки, концесиите за летище " София ", само че и концесиите, свързани с рандеман на подземни благосъстояния. В работата на комисията ще бъдат включени всевъзможни други скандални покупко-продажби.

Другият доста огромен ангажимент е за незабавна поддръжка на дребните компании и на български семейства, наранени от ковид. Имаме пакет от законопроекти, които неотложно ще внесем в Народното събрание, увери Манолова.

Паралелното броене, осъществено от обединението е посочило по-висок резултат - " предстоящо ", регистрира Манолова. Затова и част от измененията, които плануват ще бъдат още в региона на Изборното законодателство, въвеждане на електронно гласоподаване, основаване на изборни региони в чужбина и дейна регистрация на изборните описи, с цел да може мъртвите души да бъдат изчистени от тях. Освен това ще стартират дейности за промяна на ЦИК

Ако желаеме последващи почтени избори, би трябвало да има нов състав на ЦИК, както и би трябвало да бъде сменен шефът на Информационно обслужване ". От обединението " Изправи се, мутри вън " ще потърсят " Демократична България " и " ИТН ", за планове по правосъдната промяна, Закона за правосъдната власт.

Манолова посочи, че Българска социалистическа партия ще имат опция да поддържат концепциите на " Изправи се, мутри вън ". Смятаме да създадем това, което те не съумяха да създадат за 4 години и в случай че желаят могат да поддържат комисията, да създадат оферти, само че по този начин или другояче концесиите ще бъдат част от комисията по проверка, сподели още Манолова

Тя бе безапелационна, че всички контакти, с която и да било от парламентарните сили, ще се организират обществено и транспарантно пред хората. " Ние няма да влизаме в диалози, с който и да било, в случай че не са обществени и в случай че не бъде осведомена обществеността ", зарече се Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР