Българските граждани ни поставиха на първо място като политическа партия

...
Българските граждани ни поставиха на първо място като политическа партия
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: ПП страдат от Наполеонов комплекс - усещат колко са малки и много искат да станат големи

Българските жители ни сложиха преди всичко като политическа партия и в това Народно заседание се видя, че политиките и логиката, която ние предлагаме, получи най-голяма парламентарна поддръжка и това се видя в предлагането ни за министър-председател. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов.

На въпрос за какво са ориентирани напъните на ГЕРБ към Демократична България във връзка с третия мандат, Ангелов отговори, че постоянно са били поредна партия, тъй като са от едно европейско семейство - фамилията на ЕНП и тъй като целите и ориентацията им е евроатлантическа и идентична.

По думите на Ангелов, Политическа партия страдат от някакъв Наполеонов комплекс - усещат какъв брой са дребни и доста желаят да станат огромни и да стартират да вземат решение проблемите на хората, само че се убедиха в тяхната неспособност.

" Видяхте, че по време на тяхното ръководство се случиха доста неща, които бяха в увреда на българските жители. Най-голямата спекулация, която разкрихме е надписването на горивата. Хората са плащали повече от 1 лев на литър дизел и бензин и надплатените средства са 3,5 милиарда лв.. И разпределено на броя на водачите значи, че всеки който кара кола и е зареждал гориво, е дал 1000 лева повече за този интервал на ръководство на Политическа партия ", уточни проф. доктор Костадин Ангелов, народен представител от ПГ на ГЕРБ.

Говорим с сътрудниците от Демократична България, виждаме се, разбираме и разясняваме срамът, който те изпитват от време на време в зала, когато поддържат политиките, които оферират от Политическа партия. Въпрос на време е Демократична България да се отдели от Политическа партия, акцентира Костадин Ангелов.

" Това са две разнообразни партии, които няма по какъв начин да имат взаимно битие. Едната е с леви убеждения, а другата с десни убеждения ", изясни Ангелов.

Попитан, при положение, че третият мандат отиде в " Български напредък ", ГЕРБ биха ли управлявали с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, Ангелов беше безапелационен, че с Българска социалистическа партия не може да ръководят.

" Още в самото начало господин Борисов сподели да седнем всички партии на една маса, да изработим една стратегия с цели и да предложим експертно държавно управление, което е равно отдалечено от всички партии. Мисля, че това е най-работещият вид в този парламент, в случай че желаеме да има постоянно държавно управление ", акцентира той.

От ГЕРБ също оферират антикорупционно законодателство и най-вече са се борили с корупцията.

" Доказвали сме я и отговорните за корупция сме ги наказвали, а не сме говорили единствено за корупцията както вършат Политическа партия и Демократична България ", посочи той.

По отношение на промяната в правосъдната власт, Ангелов заяви, че на следващия ден е свикано съвещание на правната комисия в Народното събрание, където ще се гледа Наказателно-процесуален кодекс и Закона за правосъдната власт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР