Българските бойци са фаворити във всички мачове срещу чужденци Бойната гала-вечер

...
Българските бойци са фаворити във всички мачове срещу чужденци
Бойната гала-вечер
Коментари Харесай

Дванадесет зрелищни битки в програмата на MAX FIGHT 55

Българските бойци са любимци във всички мачове против чужденци


Бойната гала-вечер ще се организира на 20 юли в Амфитеатър Арена в Свети Влас, а WINBET ще бъде формален сътрудник на събитието. Програмата за вечерта включва 12 битки по разпоредбите на ММА, бокс, кикбокс и муайтай

Любителите на спортните залози в България към този момент имат опция да поставят залози за срещите на уеб страницата, а за отбелязване е, че българските бойци се смятат за безспорни любимци във всеки един от мачовете си.

В програмата на бойната вeчер е завръщането на кръга на любимеца на почитателите Симеон Кичуков – Симбата, записал не една знакова среща на кръга на MAX FIGHT, който ще се срещне по разпоредбите на ММА с нидерландската звезда Аря Шейх. Българският боксьор в категория супер междинна Здравко Попов ще се изправи против шведа Жан Рантанен, а своя дебют в професионалния бокс ще направи младежкият национал на България в тежка категория Кирил Борисов.

А ето и още акценти от предложенията на WINBET за MAX FIGHT 55:
Константин Михайлов – Разван Барбосу
По стратегия противник на Михайлов трябваше да бъде Пламен Колев, само че носителят на купата в К1 контузи ръка преди седмица и трябваше да бъде сменен. Барбосу идва от Тайланд, където тренираше за идващите издания на MAX FIGHT и се наложи да форсира подготовката си. Румънецът минава за много въздържан войник, само че има осем победи в професионалния тайбокс. Михайлов е балкански първенец в най-тежката категория на К1, а и има голям брой златни медали от кикбокс и муай тай съревнования. Сайтът
winbet.bg дава коефициент 1.62 * за победа на Михайлов, която при съпътстващите условия надали предстои на подозрение.
Тудор Костенюк – Тодор Добрев
Мач по разпоредбите на ММА, който ще бъде дебют и за двамата на професионалния кръг. Молдовецът Костенюк е експерт по граплинг, а Добрев има към този момент две победи при експертите в К1 и една в бокса и по никакъв метод тук да не се подценява и домакинския фактор. WINBET прави оценка възможностите за победа на Добрев на 1.36 против 3.10 на Костенюк.
Кирил Борисов – Георги Георгиев
Боксов мач в тежка категория. За Георгиев това ще е първото появяване на кръга, откогато би Азис Сали преди две години в София. През това време той стана републикански първенец по бойно самбо в категория до 100 кг и първенец в аматьорския ММА. Борисов пък е напълно съсредоточен върху бокса. Той е притежател на сребърен и бронзов орден от европейска шампионати за юноши, седемкратен първенец на България, а на аматьорския кръг е с индикатори 89-7. Дори без формален мач при профитата, уменията му са безспорни. Коефициентът на WINBET за негова победа е 1.47 против 2.55 на Георгиев.

 

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на  . Посочените в публикацията прогнози и оферти за залози са единствено с информативна цел и потреблението им за слагане на спортни залози е напълно на личен риск на потребителя.

 

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, апелирам посетете .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР