Българските боксьори са заслужавали поне два медала от световното първенство

...
Българските боксьори са заслужавали поне два медала от световното първенство
Коментари Харесай

Жоел Арате: Не съм доволен, искахме минимум два-три медала от световното първенство по бокс

Българските боксьори са заслужавали най-малко два медала от международното състезание в Ташкент. Мнението си пред Българска национална телевизия изрече селекционерът на отбора ни Жоел Арате.

Въпреки усилената си работа и приличните резултати, в щаба ни остават леко разочаровани.

„ Преди 22 години България имаше четирима боксьори на четвъртфиналите. Тази година ние успяхме да класираме за четвъртфиналите четирима състезатели. Не съм доста удовлетворен, ние искахме най-малко два-три медала “, съобщи Арате.

Трима от четиримата ни четвъртфиналисти се сплотиха към мнението, че травмите, спорното съдийство и неточности в някои от мачовете са главните аргументи да не се поздравим с орден.

„ Съжалявам, тъй като бях подготвен да играя край в другия поток, в това съм сигурен. Съжалявам, че и ръката ми не бе доста в кондиция, само че направих каквото можах “, сподели Рами Киуан.

„ По-скоро съм отчаян, защото от един и същи противник позволих втора загуба и то по същия метод. Просто по този начин се постанова, че съдиите се насочват към него “, съобщи от своя страна Ергюнал Себахтин.

„ Няма място за оправдания. Просто се качих на кръга, дадох всичко от себе си, демонстрирах това, което можах и мисля, че дори победих в срещата, само че против реферите не можеш да се бориш, с изключение на победа с нокаут “, разяснява Радослав Росенов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР