Български възход ще се усмихва на българските граждани, увери той.

...
Български възход ще се усмихва на българските граждани, увери той.
Коментари Харесай

Стефан Янев не вярвал на Петков още като министър

" Български напредък " ще се усмихва на българските жители , увери той. Цел на партията му е хората да благоденстват. Това изясни пред БТВ някогашният длъжностен министър председател и някогашен боен министър Стефан Янев ,. Балансираната политика е по-полезна, съгласно него.

Не съм вярвал на Кирил Петков като министър на стопанската система , призна Стефан Янев в рецензиите си към актуалното ръководство.

Бившият длъжностен министър председател сподели, че е имал съображения да не му има вяра, само че намирал метод да работят . Защо би трябвало да се слушам с Кирил Петков, с въпрос той отговори на запитване дали се чува с сегашния министър председател.

" Български напредък " - името на интервенцията на Стефан Янев към властта

Това разгласи някогашният министър с обява в обществените мрежи

Според Стефан Янев нищо не е направено за диверсификация на доставките на сила .

Стефан Янев попита какви парични потоци към Русия е спрял министър председателят. По отношение на доставките на газ, по думите му, би трябвало да се защитят ползите на българските консуматори. Всички чакаме евтиния американски газ, имаше очакване и на Годо , разяснява още той контрактувания на ниска цена газ от Съединени американски щати.

Стефан Янев подлага на критика плана на , който разбуни духовете, както и
 Янев: Членството на България в Европейски Съюз не е добре оползотворявано
Янев: Членството на България в Европейски Съюз не е добре оползотворявано

Не би трябвало да одобряваме европейските бюрократи за наши началници, а да пазиме националните си ползи, настоя ексвоенният министър

Иначе по повод за войната в Украйна и своето отношение към нея, поради което загуби и поста си на боен министър , Стефан Янев изясни, че войната няма красиво лице, а думите имат значение.

С Янев оставял отворена вратата за дипломация , тъй като е по-важно да търсим вероятностите.

Рано или късно всеки един боен спор приключва с дипломация на масата на договарянията, изясни някогашният длъжностен министър председател. Дипломацията следва, уверен е Стефан Янев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР