Български възход отчете срив на политическата система и липса на

...
Български възход отчете срив на политическата система и липса на
Коментари Харесай

Янев неразбран: Всеки си мисли, че неговата пръчка от снопа на Кубрат е по-силна

" Български напредък " регистрира срив на политическата система и липса на отговорност в политическите партии. Стефан Янев е неудовлетворен, че още веднъж се отива на предварителни избори. В този парламент желал да е балансьор, само че му се наложило да се бори с опиянени младежи.

Всеки си мисли, че неговата пръчка е от снопа на Кубрат и е по-силна от тази на другия.

Разочарован и неразбираем си потегля от Народното събрание Янев. Той се тормози, че конфликтът в Украйна може да ескалира. Търпението ни свърши. Безидейността разрушава народа ни, по думите му. В последния ден на 48-ото Народно заседание Стефан Янев си спомня Стефан Стамболов - неотстъпчивост по национални въпроси. За това се желаят обаче мъже, по думите му, само че не такива, които знаят по какъв начин да си гладят ризите за утринните блокове.

Стефан Янев разяснява и внушението, че с локалните избори ще има още един предварителен парламентарен избор. А другояче страната била на автопилот и без дълъг небосвод и ясна посока. Тотален срив на доверие в политическата класа съзря още водачът на БВ, който счита, че болшинството от народа не е показано тук, в Народното събрание. Партиите от боязън и нарцисизъм не съставили кабинет, съгласно него. България е в политическа рецесия, предизвести още той. Ако не желаеме да я забележим на легло в реанимация, трябват бързи и смели решения, съгласно Янев. Хората остават у дома на изборите, тъй като са разочаровани от политическата класа.

Малки работещи стъпки желае Стефан Янев, защото " животът е тук и в този момент ".

Затова и прикани за мъдрост и покорност. Имало решения на логическата задача и прикани да се обърне пирамидата, с цел да си подредим страната, съгласно някогашния длъжностен министър председател. Той призова всички смели българи да застанат под знамената.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР