Български възход изгражда своите структури и се готви за избори.

...
Български възход изгражда своите структури и се готви за избори.
Коментари Харесай

Български възход се готви за избори

" Български напредък " построява своите структури и се готви за избори. Такава декларация даде водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред БиТиВи.

Янев не се ядоса, че партията му не е влезнала в 49-то Народно заседание и няма да се откаже от политиката. Дали депутатите се спънаха в на Народното събрание Стефан Янев не знае, само че счита, че се задълбава политическата рецесия. Не е ясно дали " Промяната " фиксира статуквото и какво в действителност е статукво, уточни той.

Според Стефан Янев не е потребно, тъй като се стопира методът на деяние на законодателния орган.

Той е на мнение, че е допустима коалиция сред първите две партии - ГЕРБ и ПП-ДБ , само че не се знае какъв брой дълготрайна може да бъде една такава коалиция.

Стефан Янев дефинира като екзотично предлагането на Бойко Борисов служебното държавно управление да стане постоянно. Служебното държавно управление е инструментът, който е заложен в Конституцията, когато няма работещ парламент. Той би взел участие в диалози за техническо държавно управление, в случай че бъде поканен, само че не би взел участие под никаква форма в него - нито като възможен министър председател, нито като министър.
 Стефан Янев удовлетворен от резултата на партията си от 2 април
Стефан Янев удовлетворен от резултата на партията си от 2 април

Български напредък обмисля да издигне кандидатурата на Виолета Комитова за кмет на София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР