Български топбандит в Испания едва не взе ордена на испанския

...
Български топбандит в Испания едва не взе ордена на испанския
Коментари Харесай

Пълен шаш: Именит български бандит за малко да стане рицар на испанския крал

Български топбандит в Испания едвам не взе ордена на испанския крал Карлос V, защото бил номиниран за рицар. Става въпрос за Иво Българина, който плащал големи рушвети на ченгета в Мадрид, написа „ Ел Мундо “.

Изданието разгласява серия фотоси на мафиота от гала в кралския замък „ Алкасар де Сеговия “ през 2015 година Престъпникът, чието същинско име е Бейхан Рамзи Рафи, е бил обвързван с благородниците на Испания посредством маркиз Диего де Гиямон. Гиямон бил индивидът, който предложил Иво Българина да стане рицар на ордена на крал Карлос V, както и помагал на нарушителя да подкупва служители на реда, оповестява „ Телеграф “.

Поне двама служители на реда от Мадрид работели за нашия престъпник. Това станало ясно след интервенция на испанския отдел за битка със профилираната и силова престъпност, на който Рамзи бил остарял познайник. Още през 2011 година била задържан и упрекнат, че дружно с незаконната тайфа, наречена Клана на българите, са налагали цялостен надзор над нощните питейни заведения в Мадрид.

Ченгета удариха ”клана на българите” в Мадрид

Рамзи има компания “Apolo Checking” и личен бар “The Host” където работели двамата служители на реда. От началото на годината двамата най-малко пет пъти са спасявали заведението на Иво Българина от инспекция.

Услугите на служителите на реда били заплащани освен с пари, само че и със скъпи почивки до екзотични дестинации като Тайланд и Маями. Воаяжите били плащани персонално от Иво Българина и на тях постоянно участвали членове на неговата формация. Хората от бандата имали задачата да угаждат на двамата служители на реда и да поемат напълно разноските им.

Името на Иво Българина е обвързвано и с един от най-скандалните юристи в Испания – Роберто Родригес Касас, който някои назовават „ юриста на мафията “. През 2011 година юристът беше задържан за опит да сътвори банка в Панама за пране на пари. Тогава Касас беше арестуван с още 24 души, измежду които и Ана Камено Анатолин, известна като Кралицата на коката, и Лауро Санчес Серано, също прочут наркотрафикант.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР