Български тийнейджър е бил предупреден, че е изправен пред сериозна

...
Български тийнейджър е бил предупреден, че е изправен пред сериозна
Коментари Харесай

Български тийнейджър призна, че е убил баща и дъщеря в...

Български младеж е бил предизвестен, че е изправен пред сериозна присъда, откакто призна, че е предизвикал гибелта на татко и щерка, написа The Northern Echo, представено от Блиц.

Марио Джамбазов, който преди малко навършил 18 години, карал БМВ наоколо до Гисбъроу на 13 юни тази година, когато се блъснал в Hyundai, убивайки водача, 41-годишната Сара Лидъл, и татко й Майкъл Лидъл, 68-годишен, и двамата от региона Източен Кливланд.

Джамбазов, който живее в Уитби, през вчерашния ден се появи в Тийсайдския съд посредством видеоклип и се призна за отговорен по две обвинявания за рисково шофиране, без застраховка и шофиране без удостоверение. Български преводач преведе обвиняванията за него.

Съдия Саймън Борн Артън му сподели: " Ще разберете, че ви следва основна присъда с отнемане от независимост. " Той отсрочи четенето на присъда за 9 септември и разпореди да се изготви отчет преди прочитането й. Подсъдимият е арестуван под стража. Г-н Лидъл, от Муърсхолм, е умрял на мястото на злополуката. Дъщеря му Сара от Марске получи съществени пострадвания и умря в Университетската болница Джеймс Кук в Мидълзбро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР