Български служител на реда с ключова роля при разкриването на

...
Български служител на реда с ключова роля при разкриването на
Коментари Харесай

Български полицай с ключова роля при разкриването на убийство в САЩ

Български чиновник на реда с основна роля при разкриването на закононарушение в Съединени американски щати. Работата на чикагския детектив Давид Иванов от Б.А.П.А. (Българо-американската полицейска асоциация) докара до разкриването и ареста на причинител на ликвидиране.
Прочетете още
„ Той в действителност беше " lead detective " или " водещ " детектив за този случай “, показаха особено за рубриката БГ Свят на Българска телеграфна агенция от полицейската асоциация.

От там допълват, че закононарушението е било осъществено в края на февруари тази година. Разкриването на причинителя коства на Иванов към 20 дни работа, което става и причина за първи път той да не успее да се включи в събитието по издигането на българския трикольор във връзка 3 март в центъра на Чикаго.

Жертвата е жена, която пробвала да излезе от колата си, а килърът е стрелял по нея, без съществуването на провокация. Заловен е след преглеждането на видео фрагменти, траяло към 3 седмици, както и редица разпити на очевидци, разбори на гилзи от изстреляните патрони и други доказателства по случая.

Детектив Давид Иванов е роден в Петрич. Емигрира в Съединени американски щати през 2001 година Той стартира кариерата си в полицията на Чикаго през 2011 година. През годините е работил като патрулиращ служител на реда, подобен в отряд за тактично реагиране, под прикритие в " Бюрото за проведена престъпност ", а през 2021 година е нараснал като детектив. Сънародникът е притежател на над 40 публични награди. Някои от тях са: премия за избавяне на човешки живот, премия за присъединяване в първото следствие за трафик на опиати благодарение на „ обществени медии “ в Съединени американски щати и други

Той е един от ръководителите на Б.А.П.А. и е член в борда на шефовете.

В свободното си време харесва да пътува, да плува, да кара сърф и да готви.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР