Български шериф учи деца от САЩ да не крадат и

...
Български шериф учи деца от САЩ да не крадат и
Коментари Харесай

Шериф от Кюстендил учи в САЩ деца с криминални прояви да не крадат и убиват

Български шериф учи деца от Съединени американски щати да не крадат и убиват, ставайки част от гангстерски банди. Кюстендилецът Кирил Васев, който участваше в защитата на инагурацията на Джо Байдън и пази Джони Деп в съда, е получил благодарствено писмо от Шерифския департамент Вашингтон за активността си с децата.

„ На образованието бяха към 70 възпитаници. Продължи една седмица. Говорех и за себе си, за персоналния ми живот. Концентрирахме се дружно върху положителните образци в живота, които могат да изберат. Целта е да не стигат до пандизите или да не бъдат убити, до момента в който служат на тези гангстерски групи, които са съвсем като секти “, разяснява за „ Телеграф “ шериф Васев.

Бандите се занимават с 3 неща – дрога, сводничество и грабежи

Криминално

Децата, с които е работил българският шериф, са на възраст сред 12 и 17 година и имат леки престъпни прояви. Те са от школа освен от Феърфакс, а от всички покрайнини на Вашингтон. Целта е полицията да опита да ги защищити да не влязат в банди. „ Карал съм спомагателни курсове за различаване и проучване на тези незаконни групи.

С какво се занимават, по какъв начин работят, по какъв начин притеглят хора, от какъв етнос са, каква гангстерска просвета и идеология пазят “, добавя шериф Васев. По думите му всяка тайфа се разпознава по избрана татуировка, ритуали, по друго облекло, метод на говорене (комуникиране със знаци на ръцете), изписване на графити на обществени места.

Дори и слушане на избрана музика или поддържане на избрана просвета. Имат си главатар, чиито заповеди извършват. Основните им дейности са в 3 насоки - обири, разпространение на опиати и сводничество на млади проститутки.

Признание

След едноседмичния курс с хлапетата шериф Васев е отличен от полицейския департамент. „ Много пристрастеност вложих в това нещо. Мисля, че свършихме добра работа. Гангстерските групи притеглят деца даже и да не са престъпно проявени.

Търсят хлапета, които са слабохарактерни с лабилна душeвност. Обикновено са сами или изживяват някакъв стрес в пубертета и са податливи. Нашата роля е да не допуснем да станат нарушители “, изясни българският шериф. По думите му постоянно има сбивания сред банди, които приключват с наръгвания, пукотевица и гибел, затовамерки се взимали още в ранен етап.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР