Български проститутки изкарват между 50-60 хиляди лева месечно в суперлуксозен

...
Български проститутки изкарват между 50-60 хиляди лева месечно в суперлуксозен
Коментари Харесай

Родни жрици правят луди пари в страшен лукс в Германия

Български проститутки изкарват сред 50-60 хиляди лв. месечно в суперлуксозен обществен дом на четири етажа, в които има две кина, три сауни, басейн, джакузи, солариум и ресторант, предлагащ закуска, обяд и вечеря, написа „ Телеграф “.
Нестандартният клуб се намира в столицата на Германия – Берлин. Към него се насочват девойки от България, само че и техни колежки, които до неотдавна са работили на витрина в Холандия.
За момента огромните пари в този бизнес не престават да са зад граница, макар че се регистрира растеж на пазара на сексуслуги и у нас, главно поради ниско тарифните полети, с които идват така наречен уикенд туристи. Германия и Австри са измежду топдестинациите на българките, следвани от Франция, Холандия и Белгия. Причината е, че при добър оборот от клиенти облагата на седмица е сред 7-8 хиляди евро, а разноските не са толкоз огромни като на витрина в Брюксел.
В столицата на Белгия всяко момиче дължи 200 евро на промяна и още 50 евро за разчистване и консумативи, до момента в който в Германия заплащат към 80 евро на клуба. 30 от тях би трябвало да бъдат преведени като налози на страната.
Какви са изискванията в най-луксозния и оборотен клуб в Берлин, към който се насочват българките. Там девойките са самонаети и клиентите заплащат непосредствено на тях, като не се постанова след това да разделят със сводници.
Посетителите влизат в клуба против същата такса, каквато заплаща и компоаньонката, с цел да работи – 80 евро. Срещу тази сума мъжете употребяват гратис спа процедурите, басейна, киното. В цената влиза още закуска, обяд, вечеря, както и безалкохолна бира, чайове и сокове.
През летния сезон, когато времето е хубаво, в сряда и събота се вършат барбекю дни навън. В неделя и понеделник за пенсионери и таксиметрови водачи има промоция, входът е на половина – 40 евро.
На влизане клиента го посреща красиво момиче в нищожно облекло на рецепцията. Там си заплаща билета и получава чисти кърпи и ключ за дрешник. В цената от 80 евро обаче не са включени плътските удоволствия. Те се заплащат в допълнение и стартират от 60 евро.
Когато клиентът си купи билет от 80 евро той важи за 24 часа. Спокойно може да отиде на работа, след което да се върне и да продължи с басейна, спа процедурите или останалите екстри.
Жените както и в останалите обществени домове в Германия минават медицински прегледи, преди да стартират, след което също се вършат периодически проучвания.
Периодично с тях беседват и служители на реда – защото проституцията е легална, само че сводничеството – не. Въпреки това наши сводници, най-вече от малцинствата, не престават да изкарват дами към Германия и Австрия, след което им прибират огромна част от извоюваното.
„ Работят по схемата на нежни ухажор – споделя на дамата, че я обича, че ги чака по-добър живот, само че за задачата тя би трябвало да поработи малко в чужбина “, разяснява чиновник от бранш „ Трафик на хора “ в ГДБОП.
Когато половинката се хване на въдицата и стартира в немски клуб, се разкрива същинското лице на сводника,. Той ѝ споделя, че е платил за превоз, за настаняване, че има няколко лизинга за скъпи коли, които тя би трябвало да изплаща. Съответно огромна част от изкараното се изплаща по компании за парични преводи към България. Печалбите били внушителни.
При една от последните разрушени групи в Бургаския район служители на реда и прокурори откриха 500 000 лева В сводниците и 8 лимузини за 1.5 милиона лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР