Български пробив в борбата с двойния стандарт при храните –

...
Български пробив в борбата с двойния стандарт при храните –
Коментари Харесай

Предложение: Нов европейски орган да се бори с двойния стандарт при храните

Български пробив в битката с двойния стандарт при храните – стратегия, създадена от наши евродепутати, през днешния ден получи публично “зелена светлина” в Брюксел.

Програмата за битка с двойните стандарти е на двама депутати от ГЕРБ. Нейният обсег е на територията на 28-те страни членки, като акцент ще е обичайно ощетената Източна Европа. Стойността на програмата е 1,3 млн. евро, за които ще могат да аплайват неправителствени организации. Очаква се стартът на програмата да бъде даден през януари 2019 година
Европейска комисия утвърди българска стратегия против двойния стандарт в храните Тя е на стойност над 1 млн. евро
Перилни препарати, зехтин, маслини, медикаменти. Това са най-често купуваните от българи артикули в Гърция. Нашите сънародници разясняват, че получават положително съответствие сред качество и цена, до момента в който у нас сякаш същите артикули са по-лоши.

Дори българските артикули са разнообразни, в случай че са създадени за нашия пазар или за непознатия, настояват консуматори. Затова ръководещите предизвикват стратегия, която да се бори с двойния стандарт на европейско равнище.

След основаването на програмата, чака се за нея да дава отговор централизиран европейски орган, който да следи продуктите в София, Атина и Берлин да са едни и същи като качество.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР