Български пощи“ стартират от утре традиционния детски конкурс Най красиво

...
Български пощи“ стартират от утре традиционния детски конкурс Най красиво
Коментари Харесай

Дядо Коледа чака детските писма, отговаря лично на всеки

„ Български пощи “ започват от на следващия ден обичайния детски конкурс „ Най красиво писмо до Дядо Коледа “. Крайният период за изпращане на писмата е 16 декември 2022 година. 

Условията за присъединяване в състезанието са вярно изписан адрес на подателя, за адресат да бъде посочено единствено „ За Дядо Коледа “ и да бъде заплатена пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на изискванията, ще получат отговор персонално от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и дарове от него.

Адресът на подателя би трябвало да се уточни само на плика. Той ще е нужен на уредника на състезанието за реализиране на противоположна връзка с участниците. 

С цел отбрана на персоналните данни на всеки един от участниците в състезанието, следва в наличието на самото писмо да НЕ се показва адрес на подателя. В наличието на писмото е належащо да се напишат единствено двете имена на детето - участник. 

Отличените писма, (без пликовете с адреса на подателите), след привършване на състезанието, ще бъдат предадени за предпазване на ДА „ Архиви “.

Участващите в състезанието „ Най-красиво писмо до Дядо Коледа “ писма (с рисунки, стихове, приложения и други) стават владеене на уредника на състезанието – „ Български пощи “, който могат да ги употребяват  по определен от него подобаващ метод.

Няма ограничавания за това по какъв начин да наподобяват детските писма. Могат да са ръкописни, печатни или съпроводени от ръчно направени изненади - това е персонално решение на децата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР