Български пощи поетапно възстановяват дейности и услуги. Екип от 100

...
Български пощи поетапно възстановяват дейности и услуги. Екип от 100
Коментари Харесай

Системата на Български пощи все още не работи

" Български пощи " поетапно възвръщат действия и услуги. Екип от 100 IT експерти работят непрекъснато до цялостното възобновяване на системата след хакерската офанзива на 16 април. Засега заплащанията би трябвало да са единствено по банков път, защото касовата система към момента не работи, само че това ще се случи напълно скоро, увериха от " Български пощи ". Нямат съмнение обаче от кое място идва офанзивата.

И през днешния ден жителите останаха разочаровани, че към момента не могат да употребяват огромна част от услугите на " Български пощи ". Пощата на Оборище в София беше пуста, а дребното хора които влязоха- бяха отпратени.

И пред пощата в благоевградския квартал Струмско имаше недоволни.

Съвсем скоро всичко ще проработи, твърдят от " Български пощи ". Атаката била сериозна и възобновяване става постепенно и мъчно.

Ключът е касовият модул, с цел да могат клиентите по места да употребяват услугите, това напълно скоро ще го забележим, само че няма дейности от наша страна, които да са свързани със закъснение или умишлени дейности, които да облагодетелстват някой на нашия пазар, изясни Деян Дънешки, изпълнителен шеф " Български пощи ".

Все още се изплащат великденските надбавки на пенсионерите, като вярата е на 9 май, когато стартира изплащането на майските пенсии, системата да работи в цялостния си потенциал.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР