Български музиканти са участвали в изготвянето на епичната музика на

...
Български музиканти са участвали в изготвянето на епичната музика на
Коментари Харесай

Български музиканти участват в саундтрака на Соло: История от Междузвездни войни

Български музиканти са взели участие в правенето на епичната музика на кино лентата " Соло: История от Междузвездни войни ", който притегли вниманието на почитателите на фантастичната поредност тази пролет и е по кината. 

Sofia Session Orchestra & Choir са продуцирали и записали част от хоровете за саундтрака на кино лентата, оповестиха от екипа, представени от Българска телеграфна агенция. 

Мъжки хор от 30 артисти, сред които седем бас профунди - най-ниският човешки глас, присъщ за българските хорови обичаи, и 30 национални певици от " Хор Ваня Монева " са взели участие в плана.

Те са записвали обособени елементи от филмовата музика, чиято цел е да подчертае тематиката на избран персонаж. Диригент на мъжкия хор е Георги Стрезов, а на женския - Ваня Монева. Работният развой е траял към месец. 

" Предложението пристигна от композитора на саундтрака Джон Пауъл, който е клиент на компанията ми Strezov Music Productions и по-специално на клона Strezov Sampling ", споделя Георги Стрезов.

Sofia Session Orchestra & Choir е план на Four For Music - българска компания, занимаваща се с продуциране, основаване, звукозапис и обработка на музика за филми, телевизия, видеоигри, реклами и други аудиовизуални продукции. Създадена е преди четири години от четирима музиканти - Георги Стрезов, Георги Еленков, Любомир Денев и Борис Радилов.

В екипа работят композитори, диригенти, инструменталисти и музикални продуценти. Дейността на компанията е ориентирана напълно към интернационалния пазар и осъществя планове за едни от най-големите продуцентски компании в света, сред които Disney, Warner Bros, Sony, BBC, Lucas Film, LEGO, Netflix, EMI.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР