Български микробус с работници е катастрофирал край унгарската столица Будапеща

...
Български микробус с работници е катастрофирал край унгарската столица Будапеща
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с български микробус в Унгария, има загинал

Български микробус с служащи е аварирал край унгарската столица Будапеща в събота. 

Тежка злополука е станала на M5 в събота, оповестява Budapestkornyeke

В пътния случай е взел участие е микробус с непознати номера, в който са пътували девет души, един е умрял, четири коли са се блъснали в отсрещното платно. 

На мястото са пристигнали няколко коли за спешна помощ и два избавителни хеликоптера.

Според информация на унгарските медии микробусът с непозната регистрационна табела се е блъснал във вътрешната преграда покрай 98-ия километър на автомагистрала M5.

В автомобила са пътували 9 души, един е умрял, другите са тежко ранени, има и пасажер с заплаха за живота, тъй че броят на жертвите може да се усили.

Според очевидци в миговете преди случая микробусът се е олюлял, заради което се е блъснал в бариерата, разделяща двете платна на автомагистралата, след което се е преобърнал.

Отломките прелетяха от другата страна на автомагистралата, в платното, водещо в противоположна посока, където след това се сблъскаха четири коли, които се пробваха да спрат, само че се блъснаха.

Пожарникарите идват бързо на мястото и обезопасяват региона.

На мястото на случая са пристигнали няколко коли за спешна помощ и два избавителни хеликоптера. Мястото на случая е затворен и тапи са се образували и в двете направления, защото парчета попаднаха и във вътрешното платно от страната на пистата, водеща към Сегед. От страната към столицата пътят беше затворен, до момента в който трае избавителната интервенция.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР