Български магазин в Утрехт е на няколко стотин метра от

...
Български магазин в Утрехт е на няколко стотин метра от
Коментари Харесай

Българи в Утрехт са притеснени, че нападателят още е на свобода

Български магазин в Утрехт е на няколко стотин метра от мястото на офанзивата. Галя Савова научава за стрелбата, откакто вижда хаоса на улицата пред комерсиалния обект.

"Първите 15-20 минути ние не знаехме какво тъкмо се е случило, тъй като имаше единствено коли за спешна помощ, полиция и доста хора и си помислихме, че нещо, някакъв пътен случай е, може би. Много хора се струпаха, пътищата бяха затворени ", споделя Галя пред БТВ.

Тя изясни, че тя и сънародниците й се тормозят, че нападателят е към момента на независимост. "Всички са обезпокоени тук в близост, зад нас има две учебни заведения, децата вътре са били заключени и са съобщили никой да не излиза. Има доста уплашени ", споделя още Галя.

В квартала, където се е провела офанзивата, живеят доста наши сънародници. А сходна офанзива е изненада за Холандия, изяснява журналистът Марияна Яниш. По думите ѝ това е непредвидена е обстановката за Холандия, където всичко е добре следено и проведено. В Холандия предстоят локални избори след няколко дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР