Български Лудогорец - това ще виждат привържениците до края на

...
Български Лудогорец - това ще виждат привържениците до края на
Коментари Харесай

Лудогорец ще използва българска формация срещу Черно море

Български Лудогорец - това ще виждат последователите до края на сезона. Така ще бъде и на " Тича " в неделя, против Черно море. Разградчани към този момент си осигуриха купата и могат да " провиснал газта ". Наставникът Георги Дерменджиев ще види на кои от запасите би могъл вероятно да разчита по-сериозно през идната акция.

В Лудогорец има и вратарски проблем. Симон Слуга дълго време лекува контузия, а Серджио Падт получи травма в рамото на последната подготовка преди изгубения край от Ботев Пд (2:3) за купата. В негово неявяване под рамката против " канарчетата " започва Дамян Христов, само че в края на първата част той напусна със строшен нос и бе откаран в столична болница. Така дебют за " орлите " направи Пламен Пепеляшев, който най-вероятно ще бъде под рамката и в неделя. Пред него в защита ще играе Георги Терзиев.

Наказани за конфликта с Черно море са крилата Бърнард Текпетей и Кайо Видал, като първият ще пропусне и оставащите до края на шампионата дуели. В тяхно неявяване сигурно като титуляр ще започва Спас Делев, а късмет може да получи и Раи Насименто. Играта на Лудогорец ще връзва Тодор Неделев. А зад него ще работи различен национал - Ивайло Чочев. И двамата оставаха на пейката на отбора във значимите мачове. Сега обаче ще стартират.

Със сигурност отмора ще получи Якуб Пьотровски. На полския полузащитник му следва присъединяване на европейското състезание в Германия, през лятото.

На 22 май, сряда, Лудогорец семейства на Локомотив (Пловдив). След дуела разградчани ще получат купата, а по-голяма част от " орлите " ще бъдат разпуснати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР