Български камион е причинил страховитото меле на АМ Тракия, а

...
Български камион е причинил страховитото меле на АМ Тракия, а
Коментари Харесай

Шофьор от Белащица едва не уби полицаи на АМ Тракия днес

Български камион е предизвикал страховитото меле на Автомагистрала " Тракия ", а водачът е 54-годишен гражданин на пловдивското село Белащица. Това прецизираха за Plovdiv24.bg преди минути от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пазарджик, откакто преди този момент бяха подали информация, че тирът е с турска регистрация.

Подробностите към злополуката, известни до момента:

Двама чиновници на Министерство на вътрешните работи са потърпевши при случая, станал на 67-мия километър в платното в посока за Пловдив. Най-напред екип на " Пътна полиция " е бил сигнализиран за самокатастрофирала кола.

Извикани са коли за спешна помощ, които да транспортират потърпевши освен това ПТП хора. Полицаите са обезопасили с конуси региона. Тогава към тях се доближил водач на аварирал автомобил и почнал да приказва с тях.

След малко върху тях връхлита тир, който опустошава конусите и патрулката, която се озовава в канавката в резултат на удара.

За благополучие служителите на реда са били отвън служебния автомобил и са се отървали с леки контузии. Разговарящият с тях човек обаче е откаран с кола за спешна помощ в Пазарджик с доста съществени контузии в региона на долните крака.

В момента тече оглед, има екипи на Спешна помощ и пожарната, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пазарджик.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР