Български хакери, базирани в чужбина, продават услугите си онлайн в

...
Български хакери, базирани в чужбина, продават услугите си онлайн в
Коментари Харесай

Родни хакери трупат биткойни с киберуслуги от чужбина

Български хакери, основани в чужбина, продават услугите си онлайн в родината си. Анонимните „ бизнесмени “ оферират сриване на уеб сайтове, разтрошаване на пароли на пощи и на профили в обществени мрежи, фирмено разузнаване и разпечатки на диалози с локация, написа " Монитор ".

Хакерите употребяват уеб страницата www.hakerskiuslugi.com, на който се популяризират като единственото място в България, през което всеки може да наеме анонимно експерт за „ мокри поръчки онлайн “. „ Ние можем да открием всеки когато и да е. Ние можем да създадем невъзможното за вас допустимо! “.

Със слогана киберпрестъпниците се популяризират пред евентуалните си клиенти у нас. Сайтът предлага услугите си единствено в България. Проверка демонстрира, че домейнът за хакерския портал е регистриран на непознат сървър напълно скоро, на 20 юни тази година, само че не става явен действителният притежател поради прелюдия предходната година еврорегламент за отбрана на персоналните данни.

Удобно скрити зад GDPR-а, хакерите оферират разтрошаване на паролите и приемане на цялостен достъп до профили в обществени мрежи, като цената е според от отбраната на профила на жертвата. Обещанието е за 100% успеваемост.

От описанието на услугата излиза наяве, че хакването на профила става чрез програмен продукт, основан особено от хакерите, който се конфигурира в допълнение съгласно равнището на отбрана на профила и дава бърз и сигурен резултат.

Цената за хакване на Фейсбук профил може да варира сред 300 и 500 лева Достъп до персонална преписка също е вероятен посредством хакване на Viber, Instagram, Telegram или WhatsAPP. Достъп до поща в български мейл сървър коства към половин бон.

Разпечатки на диалозите ни и от трите телекома също се продават за към 500 лв.. Освен с кого са извършени се дава обещание против сумата и списък на геолокация на всички извършени диалози.

Хакерите се оприличават като детективи, само че онлайн. На уеб страницата признават, че България е една от дребното страни, където детективската активност не е регламентирана по никакъв метод, ето за какво и техните услуги са противозаконни. Открито признават, че жертвите им са уеб сайтове и конгреси, както и медии и онлайн магазини.

Използват известните DdoS офанзиви които имат за цел да спрат достъпа на целевите консуматори до значима информация или до избран уебсайт. Този тип офанзиви са лесни за осъществяване, което ги трансформира в пристрастеност за хакерите. При DdoS офанзивата диригентът на офанзивата задава команда на авансово готова бот-мрежа да нападат.

Бот-мрежата (bot-net) съставлява десетки ботове върху компрометирани машини. Ботовете заливат целевата жертва с трафик или с информация, до момента в който услугата спре да работи и стане недостъпна.

На основната си страница са показали, че не се намират в България, само че това не пречи да правят качествено услугите. „ Сайтът разрешава на заинтересуваните да намерят способени реализатори на характерни задания в ИТ сферата. Наема се професионален хакер за съответна задача “, настояват още основателите на портала.

Заплащането на услугите е и в биткойни
За своите услуги хакерите желаят заплащане в биткойни или паричен превод през „ Изипей “. Предлагат предплащане на половината от сумата, преди да стартират работа, а останалата - откакто към този момент имат резултат. Заплащането на всички услуги, в това число и за DdoS, предоставяни от тях, е допустимо и на части.

Бонус за клиента е, че за услугите може да заплаща безусловно анонимно. Но комисионата, начислена от платежните системи за договорката, поема клиентът.

Чистят неприятна известност в мрежата
Изтриване на публикации и онлайн запаси, изчистване на имидж и сриване на конкуренцията също са измежду предложенията. Хакерите показват, че биха нараснали предлаганите услуги за постоянните си клиенти. Застраховат се, като акцентират, че не вземат участие в изнудване и също по този начин си резервират правото да откажат даване на услуги.

Няколко пъти твърдят клиентите си, че ще останат анонимни, а времето за осъществяване на задачата зависи от нейната трудност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР