Български гранични ченгета са пребили, ограбили и върнали в Турция

...
Български гранични ченгета са пребили, ограбили и върнали в Турция
Коментари Харесай

Хюриет: Български граничари са пребили и ограбили 187 имигранти

Български гранични ченгета са пребили, ограбили и върнали в Турция хванати незаконни имигранти. Това настояват самите бежанци, написа електронното издание на турския вестник „ Хюриет “.

„ В Къркларели на българската граница са хванати 187 незаконни имигранти, някои от които голи и без обувки. Те настояват, че са били пребити от българската полиция и че са били изтласкани в Турция, откакто са били взети полезностите им “, оповестява изданието.

В обявата се прецизира, че на чужденците са се натъкнали екипи на провинциалното командване на жандармерията в Къркларели по време на наблюдаване в региона сред област Кофчаз на турската граница с България.

Имигрантите са от Афганистан, Сирия, Мароко, Тунис и Иран, написа „ Телеграф “.

„ Други имигранти също обявиха, че са минали от Гърция към България, където са отишли незаконно, и споделиха, че българската полиция ги е заловила.

Разследването на имигрантите от жандармерията продължава. Властите показаха, че придвижването на имигранти се е засилило през последните дни по българската граница и обявиха, че ограниченията за сигурност са засилени “, оповестява още „ Хюриет “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР