Български гражданин от Топ 10 на издирваните в Северна Полша

...
Български гражданин от Топ 10 на издирваните в Северна Полша
Коментари Харесай

В Англия арестуваха българин, който е в Топ 10 на най-издирваните лица в Полша

 Български жител от Топ 10 на търсените в Северна Полша рискови нарушители за 2019 година е бил арестуван в Англия и предаден на съд по искане за изгонване. Мъжът е бил търсен по обвиняване в сводничество и принуждаване към проституция с приложимост на мощ, опасност и ловкост, оповестява " Български вести ".

Според английския вестник " Лестър меркюри " против 28-годишния българин Давид Кечеджиев имало издадена европейска заповед за арест. Издирваният бил открит в Лестър, където се устроил на работа в локална фабрика. Точно когато се появил в завода предишния четвъртък, британски ченгета му поставили белезници. После го закарали в съда в Уестминстър, с цел да прегледат мярката му за неотклонение.

Българинът се оповестил срещу възможна екстрадиция в Полша и изискал да бъде пуснат под гаранция, само че представителят на полската страна Джонатан Суейн се противопоставил на желанието на Кечеджиев. 

Името на родения в Балчик Давид Кечеджиев, наследник на Джавид и Невин, попада в описите на полската полиция с търсени по отношение на осъществени тежки закононарушения лица. За Кечеджиев е посочено, че го търси оперативно-следствения отдел на градската комендатура на полицията в Гданск за сводничество, приемане на материална полза от даване на полови услуги от трето лице, както и за принуждаване към проституция - два разнообразни параграфа в полския углавен кодекс.

Заедно с Кечеджиев в листата " Най-опасни нарушители от Поморието - 2019 ", обновен към 18 септември т. година, се търсят и още няколко души с български паспорти. Полицията търси 48-годишния Павел Сашев Петров, наследник на Сашо и Боянка, с псевдоним Реджеб Моторчето, 32-годишния Емил Стефанов Иванов от Каварна с псевдоним Енвер, 53-годишния Кадир Сали от Балчик и 45-годишния Стоян Михайлов Валентинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР