Български гласъ е млада партия, създадена преди две години. Ние

...
Български гласъ е млада партия, създадена преди две години. Ние
Коментари Харесай

Георги Попов за споразумението с ДПС-Ново начало: Подписът на Пеевски има най-голяма тежест

" Български гласъ " е млада партия, основана преди две години. Ние сме патриоти, десни и работим за развиване в Европейски Съюз и НАТО. Това съобщи Георги Попов, ръководител на " Български глас ", съдружен сътрудник на Движение за права и свободи - Ново начало в ефира на бТВ.

 

Ние сме в коалиция с Движение за права и свободи, другите са самостоятелни. Делян Пеевски постави подписа си под съдружното съглашение. Неговият автограф има най-голяма тежест, означи Попов.

 

Попов разгласи, че " Български гласъ " е взела участие на локалните избори. И добави, че са получили поддръжката на 50 000 гласа.

 

" Имаме 20 общински съветници. Имаме общински кметове. На националните избори имахме 3 740 гласа. И анализирахме - политическата система пази огромните политически партии - получават дотации и членове в изборните комисии. Тогава взехме решение да стартираме договаряния с парламентарно показаните партии. Ние потърсихме Движение за права и свободи и всички десни партии. Единствено Движение за права и свободи откликнаха, интересуваха се по кое време сме основани, кои сме ", описа той.

 

Георги Попов посочи, че ще бъде претендент за депутат. И добави, че не държи да бъде лидер на листа. " От Има Такъв Народ в нашата партия няма. От " Възраждане " също няма. Имаше хора по десни, отцепени от " Възраждане ", само че те не са членове на " Български гласъ ", бяха с гражданска квота ", добави още той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР