Български футболен турнир за деца и юноши под надслов Всички

...
Български футболен турнир за деца и юноши под надслов Всички
Коментари Харесай

Български футболен турнир за деца и юноши ще се проведе на 3 декември в Лондон

Български футболен шампионат за деца и юноши под надпис „ Всички сме един тим “ ще се организира на 3 декември от 10:00 до 16:00 часа локално време в Лондон. Мястото на събитието е спортният комплекс Crystal Palace National Sports Centre на адрес Ledrington Rd, London SE19 2BB. Това заяви за рубриката „ БГ Свят “ на Българска телеграфна агенция единият от шефовете на Българското неделно учебно заведение „ Васил Левски “ в Кеймбридж Тюркян Али.

Турнирът ще бъде открит от българския министър на младежта и спорта Димитър Илиев, а финалистите ще бъдат наградени от българската футболна легенда Мартин Петров, добави тя.

Записването за присъединяване може да бъде самостоятелно или отборно, като е нужна предварителна регистрация тук.

Състезанието ще бъде в три възрастови групи: шест-осем години; девет – 11 години; 12 – 14 години. Форматът ще бъде пет против пет, като може да има смесени тимове (от момчета и момичета), уточни още Тюркян Али. Тя добави, че от Българското неделно учебно заведение „ Васил Левски “ в Кеймбридж се готвят за присъединяване, а все още има записани много отборни и самостоятелни играчи.

По време на събитието ще бъде проведен и коледен базар, а за най-малките и арт работилница.

„ Нека всички да станем част от първото издание на годишния български футболен шампионат за деца и юноши на Острова и да поставим основите на една традиция “, е посочено в формалната покана за шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР