Български фермерски съюз има нов управителен съвет, който е съставен

...
Български фермерски съюз има нов управителен съвет, който е съставен
Коментари Харесай

Български фермерски съюз има нов управителен съвет

Български фермерски съюз има нов директорски съвет, който е формиран от 9 индивида. Това се случи на извършеното общо заседание на организацията, която е член на европейската " КОПА - КОДЖЕКА ".

В него влизат досегашните Георги Стоянов, който е и ръководител, Иван Механджийски, Атанас Керезов и Петър Лазаров. Механджийски е животновъд и ръководител на Сдружението " Развъдна асоциация на българските породи говеда - Родопско късорого, Българско Родопско и Искърско говедо ". Атанас Керезов и Петър Лазаров са аграрни производители.

Новите членове на управителния съвет са Преслав Борисов, Николай Иванов, Тодор Бъзински, Николай Вюстен и Ваня Боюклиева.

" Новият директорски съвет си слага за цел да притегли доста нови членове в организацията. Интересът е огромен и към този момент много аграрни производители демонстрират интерес да се причислят към нас ", съобщи Георги Стоянов.

Български фермерски съюз има за цел да сплоти целия агросектор, като намира най-хубавите практики, с които всеки един земеделец да бъде удовлетворен. Затова всеки един член е поканен да участва на срещите на управителния съвет, на които е свободен да споделя хрумвания и да взима решения за бъдещите действия на съюза. Всяко мнение и противоположна връзка се взимат под внимание. На база зародилите се проблеми и откритите проблеми по време на тези срещи, съюзът изготвя разнообразни мнения и взе участие в разнообразни работни срещи. Всяка от дейностите се разяснява с членовете, с цел да сме сигурни, че това, което вършим, е от изгода на всеки земеделец, подкрепящ нашите хрумвания и практики. Ако сте член, мощно набожен в нашата задача и сте подготвен да заемете спомагателен ангажимент, вие можете да създадете регионална конструкция, в случай че към този момент няма такава, и да представлявате съюза в региона. Ако сте определен да участвате в самото ръководство, към този момент имате ангажимент да се включвате на срещите на съвета.

Българският фермерски съюз  е член на най-голямата европейска земеделска организация " КОПА- КОДЖЕКА ". Това е най-влиятелната европейска организация на фермерите и техните кооперативи в Европейски Съюз. Тя съставлява ползите на своите членове в Брюксел, с най-висока представителност в селскостопанския бранш в Европа. В нея влизат над 28 млн. фермери и техните фамилии, както и към 38 000 кооперации.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР