Български бронз е вложен в най-скъпата къща в Бруклин, Ню

...
Български бронз е вложен в най-скъпата къща в Бруклин, Ню
Коментари Харесай

Едно от най-скъпите имения в Бруклин е с български бронз, смайва с уникалност, а цената му е умопомрачителна

Български бронз е вложен в най-скъпата къща в Бруклин, Ню Йорк. Това оповестява CNBC в поредицата " Тайният живот на супербогатите ", написа " Телеграф ". Крайбрежната къща за 18 милиона $ е забележителна с голямото си стълбище и солидните си входни порти, направени от над 4 тона български бронз. Това е един от най-уникалните парцели в Ню Йорк и от най-скъпите къщи в Бруклин.

Друга забележителност на къщата са четирите големи полилея с кристали Сваровски, спускащи се от тавана над масата за хранене. Собственичката видяла сходни за първи път в Метрополитън Опера и поискала да има същите в дома си. Това е единственият частен парцел с такива полилеи отвън операта.

Модерната резиденция е снабдена с 80 прозореца, всеки от които открива удивителна панорама. Къщата е с повърхност 4300 кв. метра, има 7 спални и 12 бани, в които са употребявани 15 типа италиански мрамор.

На второто равнище на имението има стая за медитация за милион $. Тя е със стъклен покрив, мека мебел за десетима души, а стените са украсени със зодиакалните знаци, изрисувани с ръка.

Отвън резиденцията има басейн, както и частна марина за три яхти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР