Български автор заема 15-то място по продажби в „Амазон“ с

...
Български автор заема 15-то място по продажби в „Амазон“ с
Коментари Харесай

За първи път български писател в топ 20 на Amazon

Български създател заема 15-то място по продажби в „ Амазон “ с книгата си „ Ако срещнеш Буда - убий го! “.

За триумфа му има голямо отразяване, CBS, US Today, Fox, NBC, Herald Tribune пишат за писателя Илиян Кузманов, тръгнал от Пазарджик и забавен освен с достижението на книгата си, само че и с идеите, с които той се бори като обществен бизнесмен.

Над 560 медии, доста от които в Меката на търговията в Съединени американски щати, го афишират за интернационален най- продаван създател. Една от най- старите медии във Вашингтон - „ The Washington Mail “ направи голям репортаж за Илиян Кузманов, озаглавен „ Анатомията на най-продавания създател „ Книгата е странствуване, духовно, надълбоко и почтено.

Това са единствено част от заглавията в задграничните медии - “The Wallstreet Publication „ Истински въстаник “, в The Tycoon Herald „ Защо дамите го обожават? “, в The New York Today - „ Писател и герой за независимост “, London Defender -„ Най- продаваният създател, който е поел пътя на пилигримите, с цел да откри свободата! “, The Baltimore News- „ Визионерът от България “, Smile Holland -„ Улиците на Лондон бяха моят университет “, Essex Magazine -„ Нашето момче от Баркинг " The London Post. Отпечатаният тираж от 2000 бр. на британски език на книгата отива единствено за Балканското книжно Рок турне, направено от Илиян в прилежащите ни страни.

У нас е правено показване взаимно с Българо-британската комерсиална камара, на което участват към 120 души. Британският дипломат Роб Диксън също получава книгата с подпис. В Турция пък творбата на Илиян доближава до финалистките в състезанието за " Мис Турция ". А на представянето му е хазаин локалният художник Хализ Фират, който дава отговор за предизборната рекламна акция на новия кмет на Истанбул. Книгата е финалист на най- влиятелния и комерсиален конкурс зад океанаэ- Reader Favourite с награден фонд $100, 000. Като рецензията написа за нашият създател: „ Ако Срещнеш Буда - убий Го! на Илиян Кузманов е завладяваща история за духовната среща на един човек с Бог! “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР