Български актьор, носител на ИКАР, има спешна нужда от трансплантация

...
Български актьор, носител на ИКАР, има спешна нужда от трансплантация
Коментари Харесай

Млад актьор, носител на ИКАР, има спешна нужда от трансплантация на бъбрек

Български артист, притежател на ИКАР, има незабавна потребност от трансплантация на бъбрек. Негови другари и сътрудници споделят информацията в обществените мрежи:  " Здрав дух, крепко тяло " – това постоянно е било кредото на 27-годишния артист Павел Емилов.

Той е част от трупата на " Драматичен спектакъл Ловеч ", с не малко изяви на българската сцена, също и притежател на почетната премия ИКАР през 2018 година.

Преди две години на Павел му е открита хронична бъбречна непълнота. След голям брой прегледи и опити за лекуване, през април тази година той стига и до хемодиализа. Въпреки мощната воля и мотивацията на Павел да се пребори със болестта, се постанова в най-кратък период бъбречна трансплантация.

За благополучие към този момент е открит донор и интервенцията ще може да бъде осъществена незабавно откакто се съберат нужната сума от 40 000 лв..

Вярваме, че благодарение на другари и сърдечни хора ще съберем бързо сумата и Павел още веднъж ще може да живее пълноценно живота си ", се споделя в акцията на приятелите му.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите по следния метод:

Дарителска сметка в лв. към Първа капиталова банка.

Титуляр: Павел Емилов Георгиев

IBAN: BG16FINV91501317639302
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР