Български адвокат с впечатляващ опит в международни арбитражни дела споделя,

...
Български адвокат с впечатляващ опит в международни арбитражни дела споделя,
Коментари Харесай

Ще има ли 160 депутати, които да изгонят Радев?

Български юрист с впечатляващ опит в интернационалните арбитражни каузи споделя, че за първи път в професионалната си кариера среща казус почитан формален представител на страна обществено да изрази мнение, че страната му ще загуби арбитраж в интерес на непозната страна.

Както е известно, това бе на два пъти подчертавано от служебния министър на защитата и от служебния енергиен министър. Изказванията им са, несъмнено в поддръжка на Газпром.

Действията както на „ служебния “ доайен, по този начин на и министрите му оставят малко подозрение за това, че става дума за марионетна група, ръководеща България в интерес на Кремъл.

Това се случва пред очите ни и се прави с чудовищна безочливост поради интернационалните позиции и отговорности на България. Това държание унижава директно всеки български жител.

Въпросът е в това, дали на 3 октомври ще се намерят 160 – от общо 240 новоизбрани депутати, които да почувстват това оскърбление и да гласоподават – или за премахване на „ служебния доайен “ от служба заради измяна, или най-малко за преустановяване на конституционния статут на служебно държавно управление.

Служебното държавно управление е механизъм, който директно води България към марионетна евразийска тирания.

***

В България има две огромни и няколко междинни по мащаб политически партии, които се явяват на изборите на 2 октомври за да бъдат част от идващото ръководство на страната.

Моля – по ред на социологическите прогнози – партия ГЕРБ, партия Продължаваме промяната, Движение за права и свободи и Демократична България (останалите не загатвам по обясними причини) да вземат обществено отношение към молбата на служебния кабинет към Газпром и да заявят дали – при положение, че образуват новото ръководство – считат да продължат тази политика на национално угодничество, водена от сегашното държавно управление!

Публичната идентификация на партиите по въпроса с молбата към Газпром ще ориентира огромен брой гласоподаватели дали да поддържат една или друга политическа мощ.

Огнян Минчев, мнения във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР