Българската звезда в тениса Григор Димитров може и да постигна

...
Българската звезда в тениса Григор Димитров може и да постигна
Коментари Харесай

Експерт: Григор е фаворит за титлата, учил се е от Федерер

Българската звезда в тениса Григор Димитров може и да реализира сложен петсетов триумф над 186-ия в света Макензи Макдоналд, само че това не пречи на специалистите в този спорт да намират най-вече позитив в играта му.

Гришо изкачи нов връх в родния тенис

Като да вземем за пример анализаторката на Sky Sports Анабел Крофт, съгласно която все пак, първата ни ракета е измежду любимците за трофея на първия шампионат от Големия шлем, тъй като се е научил на доста неща от легендата Роджър Федерер. Ето какво показа тя в разбора си на представянето на Гришо.

Гришо мина през петсетов пъкъл, с цел да бие №186

"Определено мисля, че Димитров може да е кандидат за оценката тази година. Начинът, по който играе тенис, е просто прелестен. Отне му известно време, с цел да развие стила си, само че в този момент показва психическа резистентност, която идва от хубавичко му подготовка. "

Гришо: Играх под междинното си равнище

"Въпреки че има и някои спадове, той е кадърен тенисист и го потвърди през предходната година. Мисля, че е даже по-добър от равнището, което показва в Лондон в последния шампионат за предходната година. "

Тегобите на Дани Валверду

"Той сервира доста по-добре, бекхендът му е по-добър, играе на по-високо равнище, а преценката му в напечени моменти към този момент е клинично точна. Той самият призна, че ненавижда сравненията с Роджър Федерер и когато беше именуван "Бейби Федерер ", само че несъмнено е научил доста от идола си и си проличава ", съобщи Анабел Крофт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР