Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата сподели очакванията си за Джошуа - Паркър

Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев показа упованията си за идния довечера дуел сред Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър в Кардиф. Според него в този мач е мъчно да се приказва за любимец, само че Джошуа има малко по-високи шансове.

“Превъзхожда Паркър в растеж, което зависи от това, дали ще го употребява добре, може да му донесе позитиви. Домакин е, което не е по никакъв начин маловажно и ще изиграе роля. Освен това може би превъзхожда като подготовка и тактимеска сграда. Аз като цяло не считам, че Джошуа е несломим и не съм склонен с това превъзнасяне от страна на някои хора и експерти. Ще забележим обаче какво ще се случи. Тук приказваме за бокс в тежка категория. Няма най-силни.

Има кратковременен най-силен, тъй като през днешния ден може да е той, а на следващия ден да е различен. Зависи от подготовката и обещано положение. Видяхте какъв брой забавна стана тежката категория, откакто Кличко загуби и се отдръпна. Видяхте мача на Ортис и Уайлдър, който бе извънредно забавен. Все повече такива мачове ще има, в това число и с мое присъединяване.
 Джошуа vs. Паркър - кантарът @@@
За да сервира изненадата Паркър би трябвало да изиграе стратегически съвършен мач. Да санкционира всяка неточност на Джошуа, да има точни попадения и да се възползва от слабостите му. А такива ще има. Ако успее да направи всичко това, може не просто да победи, а да запише брутална победа”, разяснява Кобрата.

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Mar 26, 2018 at 1:30pm PDT

Относно неговия мач с Доминик Бризийл той не може да каже нищо съответно, защото занапред предстоят договаряния. Желанието на българина е обаче мачът да е в Европа, а не в Съединени американски щати. Той обаче изключва София като вид.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР