Българската звезда в професионалния бокс върви с уверени крачки към

...
Българската звезда в професионалния бокс върви с уверени крачки към
Коментари Харесай

Хвалят прогреса на Кобрата в областта на сексуалното насилие

Българската звезда в професионалния бокс върви с уверени крачки към реабилитация по обвиняванията в полово принуждение и тормоз, поради които му беше лишен лиценза в щата Калифорния.
 Приятелката на Кобрата към Джени Суши: Познаваш ли Багата?
Българинът беше осъден поради това, че целуна по устата репортерката Джени Суши след успеха си над Богдан Дину на 23 март. Атлетическата комисия на щата Калифорния го санкции, лиши му краткотрайно лиценза и го прати на курс по предварителна защита на половото принуждение. Пулев е потърсил експертите от Университета в Лас Вегас. Ръководителят на образованието Барет Морис похвали Кобрата за старанието и напредъка по време на образованието.

" Въпросът е по какъв начин реагираш на такова нещо - разяснява той през в. " Лас Вегас Сън ", представен от dir.bg. - Едно от нещата, които Пулев направи след първите часове от курса бе, да разгласява в обществените медии, че е осъзнал, че е сбъркал. Той прикани почитателите му да не нападат и упрекват репортерката. Това е значима стъпка след грешката, която е позволил.

Убеден съм, че Кубрат в никакъв случай повече няма да попадне в сходна обстановка. Той се е поучил, изменен е. Преценявам това по сравнението сред него преди да стартира образованието, и по какъв начин поддържаме връзка в този момент, след него. Той бе доста деен по време на курса, искаше да е част от него и да извлече от него всичко.

Разбира се, постоянно ще свързват името му с този случай, когато отвориш в google, без подозрение ще прочетеш за репортерката и останалото. Няма по какъв начин да промениш случилото се в предишното. Но е доста значимо Пулев да продължи да е първенец освен на кръга, само че и в честното другарство и пазенето на персоналните и гражданските права. "

Самият Пулев също споделя няколко думи.

" Университетът и Барет Морис сътвориха една огромна опция за мен, да взема присъединяване в този курс, да съм част от полемиката - споделя българския боксьор. - Минахме през програмата малко по малко, обясняваха ми всичко. Има една тънка граница, която не трябва да прекосяваш. Направих неточност и се поучих от нея.

Знаех още преди случилото се, че това не е редно. Осъзнавах, че е неточност. Но се случи, тъй като бях разчувствуван и благополучен от успеха ми. Няма опрощение обаче за стореното. Извлякох поуките си. Направих огромна неточност и нека тя помогне на други хора да не я повтарят. "

На 22 юли Пулев би трябвало да се яви наново пред комисията, която ще реши също напредъка му и вероятно да му върне правото да се боксира.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР