Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев може да спечели

...
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев може да спечели
Коментари Харесай

Стана ясен хонорарът на Кобрата срещу Джошуа


Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев може да завоюва рекордните в кариерата си 2 млн. паунда от конфликта със международния първенец в супертежка категория Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф, разгласи таблоидът “Сън ”.

Двамата боксьори ще се изправят един против различен на стадион “Принсипалити ” в Кардиф, като залогът с изключение на парите са и трите пояса на британеца във версиите IBF, IBO и WBA. Двубоят провокира същинска нервност на Острова, като в деня на стартирането на билетите в продажба бяха разграбени 70 000.

С това беше строшен и върхът за най-бърза продажба на пропуски за спортно шоу на оборудването. Преди два дни Кобрата разгласи, че ще подари половината от хонорара си за щедрост, в случай че победи Джошуа.

“Здравейте, другари! Ден след ден, огромната борба в Кардиф наближава. Мисля си...., че в случай че победя в този мач, ще даря половината пари за благотворителни дела. За домове за сираци или на лечебни заведения за животоспасяващи апаратури и други. Аз ще съм благополучен да съм международен първенец.

Парите дано да зарадват други, извънредно нуждаещи се ”, написа Пулев в обществената мрежа, а доста с съображение попитаха дали ще направи подаяние и в случай че загуби от Джошуа, само че очевидно Пулев изобщо не помисля за сходен сюжети.

Кубрат има единствено една загуба в 26-те си мача досега на професионалния кръг и тя е от Владимир Кличко с нокаут в петия рунд в мача им за купата през 2014 година.

Джошуа пък може да се похвали със 100% успеваемост - 19 срещи и 19 победи с нокаут. Хонорарът на Пулев против Кличко беше 1,4 милиона $.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР