Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е в усилена

...
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е в усилена
Коментари Харесай

Кобрата гледа бокс в Берлин

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е в усилена подготовка за първия си мач от година и половина насам. Той ще се организира в края на октомври в зала " Арена Армеец " и ще е против британеца Хюи Фюри. Но даже и в трескавата подготовка би трябвало да има моменти за релакс.

Точно в един от тях Кобрата реши да посети боксовата галавечер в Берлин. Той беше измежду публиката, до момента в който в борбите на кръга имаше много забавни имена. Но най-интересното е, че огромна част от бяха съотборници на българина, до момента в който към момента се състезаваше за тима на " Зауерланд ". А в този момент общото му с тях е... че нямат общо с този промоутър.

На кръга в две разнообразни борби бяха Тайрън Цойге и Джак Кулкай, с които Кубрат дълги години беше съотборник. Сега, сходно на него, и те са с разнообразни тимове. Българинът беше на трибуните в компанията на някогашния състезателен шеф на Зауерланд Хаген Дьоринг, както и с бившето пресаташе на тима Хайко Малвиц.

Не на последно място, един от конферансиетата, а след това и коментатор на борбите, беше наставникът на Пулев - ветеранът в треньорската специалност Ули Вегнер, който също приключи връзките си със Зауерланд неотдавна. Именитият експерт оказва помощ на българина в подготовката за мача с Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР