Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и приятелят й Валери

...
Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и приятелят й Валери
Коментари Харесай

Мария Бакалова показа приятеля си пред тв камера

Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и приятелят й Валери Григоров – участник в последния сезон на „ Игри на волята “, застанаха пред телевизионна камера за първи път, откогато оповестиха връзката си. В ефира на предаването " На кафе " по Нова тв звездната двойка описа по какъв начин е пламнала любовта посред им.

„ И от двете страни се получи. Случи се по време на работа “, сподели Валери. Двамата се засичат на снимачната площадка на филм с присъединяване на Мария в една от основните функции, а синът на олимпийската ни шампионка в спортната пукотевица Мария Гроздева е каскадьор. Става дума за новия филм на Мартин Кембъл, сниман в Солун. „ Той е най-хубавото момче на света “, похвали обичания си Бакалова, обяснявайки: „ Толкова доста се тормозим, аз мога да играя пред камера единствено с някакъв непознат текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз доста се тормозя! “.

Двамата участваха в студиото във връзка на ревю, по време на което на подиума се качиха доста изявени дами над 45 години, работещи в разнообразни сфери. Една от тях беше майката на Валери – Мария Гроздева. Цялото й семейство я поддържа по време на необикновената за нея изява, в това число синът й Валери Григоров, съпроводен от своята известна другарка.

„ Беше ужасно хубаво. Мисля, че дамите би трябвало да бъдат чествани освен през месец март, а всеки Божи ден. Това беше тържество на хубостта, елегантността и триумфа. Всички тези дами са постигнали ужасно доста. Аз обмислям по тибетската система, съгласно която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост “, разяснява актрисата.

„ Много се развълнувах, когато майка ми дефилираше, танцуваше и се забавляваше “, показа Валери.

Относно бъдещите си креативен проекти Бакалова показа, че в идващите месеци ще снима в Будапеща и в Канада, след което отпътува за Луизиана. В момента звездата от „ Борат 2 “ се любува на почивката си в България.

Двойката разгласи връзката си в Инстаграм точно на Свети Валентин. Сега Мария и Валери признаха пред камерата, че не обичат изключително да вървят по всемирски събития. „ Аз се тормозя, признавам си “, непретенциозно изясни той, до момента в който тя свенливо се усмихваше до него.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР