Българската звезда в хард ендурото Теодор Кабакчиев беше първият пилот,

...
Българската звезда в хард ендурото Теодор Кабакчиев беше първият пилот,
Коментари Харесай

Кабакчиев: Програмата ми за 2024 още не е уточнена

Българската звезда в хард ендурото Теодор Кабакчиев беше първият водач, посочен от БФМ, който публиката ще чака да види следващата година, когато София ще одобри кръг от Световния шампионат по супер ендуро.

Според първичната версия на календара за следващата година, надпреварата Гран При на България в София би трябвало да е на 24 февруари и да е втори кръг за сезона.

“Страхотни вести от БФМ - написа в профила си във Facebook Кабакчиев. - Много съм щастлив, че България ще бъде хазаин на кръг от международния шампионат по супер ендуро! Ще бъде отлично за младите спортни очаквания да се допрян до международния хайлайф. Поздравления на организационния екип. ”
 България ще одобри кръг от Световния шампионат по супер ендуро България ще одобри кръг от Световния шампионат по супер ендуро
Българският водач обаче направи уточнението, че още е рано да се афишира, че той ще се състезава в София през февруари.
 Дани Цанков с следващ триумф на съревнование по мотокрос в чужбина Дани Цанков с следващ триумф на съревнование по мотокрос в чужбина
“Колкото до мен - фокусът и поетите задължения сега са ми само и единствено върху международния шампионат по хардуер ендуро - FIM Hard Enduro World Championship. Ще се веселя да вземам участие на надпреварата в София, на българска земя, само че програмата ми за зимния сезон предстои на конкретизиране. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР