Българската звезда в бокса призна, че е изненадал и себе

...
Българската звезда в бокса призна, че е изненадал и себе
Коментари Харесай

Кубрат тръшнал Франк Мир благодарение на... контузията си

Българската звезда в бокса призна, че е изненадал и себе си с бързия нокаут, с който победи Франк Мир на събитието Triad Combat в Съединени американски щати през вчерашния ден сутринта. Кобрата надделя американеца с механически нокаут още в първия рунд.
" Не чаках толкоз бърза победа, тъй като той се бе подготвил, добър войник е, първенец на ММА. Не беше елементарно, тъй като самият спорт е нов и не знаеш по какъв начин ще се развият нещата. Но аз бях прекомерно бърз за него и той не можа да види десния прав, който му нанесох ", разяснява боксьорът в предаването " Тази събота и неделя " по bTV.
" Този десен прав го упражнявах доста, защото имах травма в дясното рамо и ми се постановяваше да упражнявам десен прав, с цел да се заздрави рамото. Спортът е по-различен и нямаше по какъв начин да подценя обстановката. Затова се подготвях крепко. Благодаря на Багата, с който тренирахме клинчовете. Направихме няколко спаринги с него и с други бойци, само че българинът си е българин ", сподели още Пулев.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР