Българската звезда в бокса направи разкритие за провела се среща

...
Българската звезда в бокса направи разкритие за провела се среща
Коментари Харесай

Пулев имал тайна среднощна среща с Кирил Петков за бъдещето на България

Българската звезда в бокса направи разобличаване за провела се среща сред него и сегашния министър-председател на страната Кирил Петков. Тя е била инициирана от спортиста, като политикът е прекарал с него, брат му и техни близки няколко часа. До среднощ те са разговаряли за бъдещето на България и Кобрата призна, че симпатизира на новата власт след тази среща.
" Видяхме се в деня за размисъл, седяхме до среднощ и го разпитвахме за бъдещето на България. Признавам, че ми вдъхна огромно доверие, това е пътят - нови хора, искащи смяната, които би трябвало да отстояват правилата си, само че да не вземат прочувствени решения. Той ми сподели, че е отворен към концепцията да взема присъединяване в политическия живот, само че за мен това не е значимо. Важното е България да се развива и да е ръководена мощно и крепко ", описа Кубрат пред " БНТ1 ".
" Ако нещата, които Петков изговори пред нас, ги реализира, България ще се промени радикално. При всички положения това ръководство е по-добре от остарялото. А това със Слави беше бутафорна история. За мен това, което не пази българския интерес, не е политика ", продължи Пулев и разкри, че с премиера, тогава предстоящ подобен, са дискутирали и по тематиката " Северна Македония ".
" Спорихме, че за Македония не би трябвало да се бърза. Те една концепция прибързват, а ние би трябвало да отстояваме нашия народен интерес. Моята теза е, че би трябвало да се отстояват българските ползи, да се откри разговор с РСМ, да се сътвори една група, която да дава отговор единствено за това. Ние сме едно, нямам срещу да станем и една страна. Никой тук не ненавижда хората от Македония, няма смисъл и да се насажда у тях ненавист към нас ", безапелационен бе боксьорът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР