Българската звезда на свръхтежката категория в професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Българската звезда на свръхтежката категория в професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата: Благодарен съм на Джени Суши

Българската звезда на свръхтежката категория в професионалния бокс Кубрат Пулев разяснява в предаването „ Здравей, България “ по „ Нова телевизия “ решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния. Както е известно, нощес Кобрата още веднъж получи боксовия си лиценз за територията на Съединени американски щати, откакто мина последното му чуване по проблема за полово посягане против Джени Суши.

" Очаквах решението и беше закономерно. Всичко мина идеално и безпрепятствено. Не ме тормози, че желаеха да приказвам на британски по време на чуването, в противен случай, дори беше комплимент за мен. Казаха ми, че ме били разследвали, гледали мои изявленията на британски и считат, че е добър. Така че това е едно доказателство за всички злобари в България от Калифорнийската комисия, че приказвам добър британски “, съобщи Кобрата.

" Нямам какво толкоз да си споделям с Глория Олред. Нямам нищо персонално нито към нея, нито към Джени Суши. Не ги ненавиждам, дори в противен случай. Веднъж към този момент им споделих, че ги обичам като дами и моите почетения към тях. Те се бориха, само че считам, че истината спечелва. Аз си взех моите поучения. Благодарен съм за всичко това, което се случи, тъй като към този момент съм още по-ъпгрейднат. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР