Българската звезда Григор Димитров отдавна не е заедно с бившата

...
Българската звезда Григор Димитров отдавна не е заедно с бившата
Коментари Харесай

Кой заличи Григор в сърцето на Шарапова

Българската звезда Григор Димитров от дълго време не е дружно с някогашната номер едно в женския тенис Мария Шарапова, само че това не пречи на булевардните издания в целия свят да напомнят от време на време за връзката им. Отскоро рускинята има нов мъж до себе си, който е първото гадже след българина.

Американското издание Tango показа британския бизнесмен Алекзандър Гилкс по забавен метод - " мъжът, поради който Шарапова не помни Григор Димитиров ". И след това направи етюд за него и с какво е завладял съветската тенисистка.



Освен, че е млад, богат, хубав и прочут, той има позиции в хайлайфа на Острова, с които може да очарова всяка дама. Близък е и до Кралското семейство поради другарството си с Принц Хари. Бившата му жена пък е повода безконечният плейбой и по-малък брат на престолонаследника Принц Уилям да се запознае и след това ожени за Меган Маркъл.



На всичко от горната страна Гилкс е влюбен в съветската класика и поради Пушкин и Толстой е научил и езика. Изданието щекотливо отбелязва, че това сигурно е едно от преимуществата му пред Григор Димитров, с който е трябвало да си поддържат връзка единствено на британски.

Шарапова и предприемача са дружно от януари тази година, когато бяха снимани за първи път, хванати ръка за ръка в Австралия. Връзката им обаче стана обществена едвам преди няколко седмици и незабавно започнаха сравненията сред Гилкс и Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР