Българската звезда Димитър Бербатов не е играл футбол на високо

...
Българската звезда Димитър Бербатов не е играл футбол на високо
Коментари Харесай

Сложиха Бербо сред най-добрите свободни агенти

Българската звезда Димитър Бербатов не е играл футбол на високо равнище от тъкмо 11 месеца, само че не е пропуснат от международните медии. Той беше подреден от италиански профилирани футболни уеб сайтове измежду най-хубавите свободни сътрудници на пазара сега, оповестява " Гонг ".

Причината за отделяне на такава класификация е, че зимният трансферен прозорец в голяма част от водещите европейски шампионати затвори нощес и към този момент отборите могат да се укрепват единствено със свободни сътрудници. И в случай че някой не е имал задоволително средства за трансфер, ще може да се обърне към играчите без контракт.

За Бербатов е написана следната къса визитка: " Още една преференциална алтернатива за нападател наподобява Димитър Бербатов. Той игра за последно в индийския Керала Бластърс, само че е на линия за финален клуб в кариерата си на 38 години като свободен сътрудник. Не е играл футбол от март 2018 година ".

В момента родният нападател води зимна подготовка с Берое. Дали ще запише един финален полусезон в кариерата си, или ще се откаже от футбола на 38 години, следва да разберем напълно скоро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР