Българската звезда Димитър Бербатов е един от най-щастливите хора след

...
Българската звезда Димитър Бербатов е един от най-щастливите хора след
Коментари Харесай

Бербо: Цял мач бъзиках Марто, Тотнъм изхвърли големия фаворит

Българската звезда Димитър Бербатов е един от най-щастливите хора след триумфа на Тотнъм над Манчестър Сити на 1/4-финалите в Шампионската лига. Той е някогашен състезател на "шпорите " и незабавно след дуела се похвали с видео с положителния си другар Мартин Петров, с който са гледали дуела и който бъзикаше за загубата в общия резултат на някогашния му отбор.

Нападателят популяризира още в четвъртък занимателно видео на двамата пред тв приемника, а в този момент разяснява в обичайна си онлайн-рубрика за букмейкърски прогнози и какво са си споделили двамата в течение на дуела.

"Гледах мача с Мартин Петров, който знаете, че е някогашен състезател на Сити. През цялото време се бъзикахме един различен и популярност Богу, че последното 10 беше у мен ", съобщи с усмивка Бербатов, след което проучва представянето на лондончани.

"Още не мога да допускам какво гледах в сряда. Старият ми клуб е единствено на два мача от финала и откакто съм бил на това равнище с Байер Леверкузен и Манчестър Юнайтед, мога единствено да им дам съвет да не се тормозят и да демонстрират играта си. "

"Сега Тотнъм може да огледа към себе си и да каже: Ние имаме страховит стадион, победихме най-големия любимец в конкуренцията с всичките му звезди! Ние сме тук и сме съществени, по дяволите! Ще пишем история! ". Ако Тотнъм завоюва шампионата, ще бъде същинска приказка ", съобщи Бербо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР