Българската верига ресторанти Хепи скоро ще присъства и на пазара

...
Българската верига ресторанти Хепи скоро ще присъства и на пазара
Коментари Харесай

Българската верига Хепи отваря първи ресторант в Лондон

Българската верига заведения за хранене " Хепи " скоро ще участва и на пазара в Лондон. Компанията ще заеме мястото на американска верига за бързо хранене TGI Fridays в един от централните квартали на британската столица - " Уест Енд ". Това излиза наяве от известие на профилирания уебсайт London Eater.

Обектът, който ще бъде ангажиран от " Хепи ", се намира на лондонската " Ковънтри Стрийт ", става още ясно от него.

Към момента учредената във Варна компания има 22 заведения в България и 2 в Барселона. Англия ще е вторият задграничен пазар за " Хепи ".

" Основаната през 1994 година " Хепи " предлага в менюто си пица, паста, бургери, салати и други сходни ястия, както и обичайни български такива ", се показва още в обявата и се добавя, че посетителите в Лондон ще могат също по този начин да опитат тутманик и кюфтета.

От London Eater подчертават върху това, че мястото, където ще се намира обектът на " Хепи ", е сериозен залог за компанията за стъпването й на лондонския пазар. Също по този начин обаче то е много известно и е посещавано от мното туристи.

Веригата заведения за хранене у нас развива 22 ресторанта, като има обекти в огромните градове като София, Варна, Бургас, Пловдив и Русе. Компанията ръководи още марките SASA, Industrial Catering, Captain Cook, Candy Club и Express Cafe.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР