Българската тенис звезда Григор Димитров стана жертва на майсторски изпипан

...
Българската тенис звезда Григор Димитров стана жертва на майсторски изпипан
Коментари Харесай

Джебчии за малко не отрязали ръката на Гришо

Българската тенис звезда Григор Димитров стана жертва на майсторски изкусен грабеж в Барселона.

 

Той се вързал на остарял бандитски номер, при който улични крадци му свалили скъпарски часовник напряко от ръката измежду бял ден, до момента в който кара из пътищата на каталунската столица. Лаченото украшение, което отмъкнали от китката на хасковлията е на стойност 70 000 евро, излиза наяве от жалбата му в локалната полиция.

 

Добре, че тенисистът не се е съпротивлявал или пък не се е подлъгал да ги подгони, защото в нередки случаи апашите намушкват с нож жертвите си.

Само преди няколко месеца джебчии отрязали брутално китката на богат азиатец, с цел да му смъкват скъпия златен часовник, описват локалните. 

 

Дръзкият грабеж се случил точно на Великден, до момента в който нашенецът се прибирал с колата си от тренировки. Уличните крадци, качени на мотоциклет го издебнали на една от най-оживените улици в града и на едно от спиранията на придвижването, приложили класическия трик с удареното огледало, за който явно Григор не е чувал.

 

Димитров бил толкоз шокиран от случката, че даже не съумял да реагира. По-късно подал тъжба в полицейския сектор в Мосос д Ескуадра. За момента няма нито диря от обирджиите, нито от откраднатия часовник. Не излиза наяве и дали застраховката му покрива грабежа.

 

В последна сметка баровец като него няма да остане за дълго време без бляскав аксесоар на ръката си.

Швейцарската компания Bianchet, която е спонсорски сътрудник на българския тенисист, към този момент му е осигурила нов модел часовник от същия клас.

Инфо: Уикенд

Тагове: Григор Димитров Гришо часовник Bianchet обир джебчии
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР