Българската тенис звезда Григор Димитров остана доволен след победата си,

...
Българската тенис звезда Григор Димитров остана доволен след победата си,
Коментари Харесай

Григор след победата: Запазих самообладание и играх агресивно

Българската тенис звезда Григор Димитров остана удовлетворен след успеха си, пристигнала след поврат, с 2:1 сета [6:7 (2), 6:1, 6:4] над английския №1 Камерън Нори на шампионата от сериите ATP 500 в „ Куинс “, Лондон.

С триумфа си през днешния ден хасковлията се класира за 1/8-финалите, където ще срещне Ботик ван де Зандсхулп от Нидерландия или квалификанта Пол Джъб.

„ Не знам, започнах да бъда по-агресивен. Следях повече % на вкаран първи сервис. Опитах се въвеждам всяка топка на корта. Трябваше да запазя хладнокръвие. Успях да го слага под непрестанно напрежение “.

„ Това е най-трудната част, изключително, когато не си играл доста на трева. Една топка може да обърне всичко. Изоставах с 0:40 при 4:3 и трябваше да запазя хладнокръвие. Гледах точка за точка. Успях да остана в мача и да го завърша “.

„ Много съм благополучен, че съм още веднъж съм тук. Чувствам се прелестно, шампионатът се разраства през годините. Идвам всяка година и виждам да се любувам на това и на поддръжката от трибуните “, съобщи Григор след триумфа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР