Българската технологична компания Nula.bg и Икономически университет - Варна сключиха

...
Българската технологична компания Nula.bg и Икономически университет - Варна сключиха
Коментари Харесай

Nula.bg и Икономически университет-Варна стартират партньорство

Българската софтуерна компания Nula.bg и Икономически университет - Варна подписаха партньорство за образование на студенти. Двете организации сплотиха старания за да доразвият уменията и знанията на студентите, които се образоват в бакалавърски специалности " Счетоводство и одит " и " Счетоводство и финанси " в сходство с потребностите на пазара на труда от нови експерти, които да могат да работят с цифрови технологии. Стартиралата самодейност цели да подкрепи образованието на студентите, като го приближи до действителна бизнес среда, както и да разкрие нови благоприятни условия и вероятности за професионална реализация пред младежите.
 
" Икономически университет - Варна е една от най-авторитетните просветителни институции в региона на икономическите науки. С тях ни свързва споделеното разбиране, че при актуалните динамично изменящи се бизнес условия, само теоретичните познания не са задоволителни за основаването на сполучливи фрагменти. Нашият екип има огромен опит в региона на дигитализацията на бизнеса и считаме, че може да добави стойност в подготовката на младежите, както посредством шерване на познания, по този начин и посредством опцията студентите да се допрян до облачно основана платформа за счетоводство и финанси. Надяваме се, че дружно ще допринесем за превъзмогването на проблеми, които припознаваме като свои – неналичието на задоволително квалифицирани фрагменти, потребността от това бизнесът в България да има цифрова просвета и да употребява нови технологии ",  разяснява Мартин Матеев – създател и изпълнителен шеф на Nula.bg.
 
В рамките на партньорството с Икономически университет – Варна, екипът на компанията ще даде на студентите безвъзмезден лиценз за потребление на Nula.bg -  първият напълно облачно основан програмен продукт за счетоводство и финанси в България. Студентите, учещи дисциплинираност " Информационни системи и технологии в счетоводството ", както и целият " Финансово-счетоводен факултет " ще имат опция да извършват процеси и задания в системата, доближавайки се оптимално до работата в действителна среда. За да способства в практическото образование на студентите, екипът на Nula.bg планува и срещи с младежите, по време на които да показва значими тематики от сферата на бизнеса, шерване на положителни практики и опит.
 
" Развитието на технологиите и дигитализацията на бизнес процеси слага нови провокации пред образованието на експерти в областта на счетоводството и фирмените финанси. Радваме се на партньорството ни с експертите от Nula.bg, защото с тяхно подпомагане ще имаме опцията да обучим още по-добре готови за практиката фрагменти. Все по-голяма значителност придобива специалността на счетоводителя, като съветник на ръководители на предприятия по повод положението и развиването на техния бизнес. Затова е значимо, нашите студенти да бъдат обучавани със модерни осведомителни технологии, с цел да получат оптимално бърза практическа реализация и да дават отговор на упованията на бизнеса ", разяснява доцент доктор Надежда Попова-Йосифова – учител и началник на катедра " Счетоводна отчетност " в Икономически университет – Варна.
 
С партньорството си с Икономически университет – Варна, Nula.bg започва самодейността си за поддръжка на образованието. Компанията създава специфична партньорска стратегия, която дава опция на студентите в българските университети да употребяват модерно облачно решение и да се допрян до действителната бизнес среда по време на своето образование. Тази самодейност има за цел да поддържа академичното обучение и да подкрепи студентите в придобиването на на практика опит, обвързван с тяхната сполучлива бъдеща кариерна реализация.
 
Повече за Nula.bg
Nula е онлайн бизнес програмен продукт, създаден за новаторско и интелигентно ръководство на финансите, счетоводството, личния състав и данъчните отговорности. Той е подобаващ както за притежатели на бизнеси, по този начин и за финансово-счетоводни компании, работещи с микро, дребни и междинни предприятия.
С възходящата нужда за по-ефективно и несъмнено ръководство на финансите, Nula дава опция за следене на данни и разбори в действително време, които служат като катализатор за вземането на осведомени и стратегически бизнес решения.
Nula освен дава бистрота и сигурност в ръководството на финансите, само че и автоматизира ръчните и повтарящи се процеси, което води до значително понижаване на оперативните разноски. С технологии, основани на изкуствен интелект, Nula усъвършенства финансовите интервенции и подкрепя бизнеса да реализира непоклатимост и напредък.
Иновативното софтуерно решение, създадено от българската компания Nula.bg, е благонадежден сътрудник за всеки бизнес, ориентиран към реализиране на финансов триумф и конкурентно преимущество в динамичната среда на актуалния пазар.
Повече информация можете да откриете на адрес https://nula.bg/
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР