Българската търговско-промишлена палата ще раздаде на официална церемония тази вечер

...
Българската търговско-промишлена палата ще раздаде на официална церемония тази вечер
Коментари Харесай

БТПП ще раздаде днес годишните си награди за постижения в икономиката

Българската търговско-промишлена палата ще раздаде на публична гала довечера годишните си награди за достижения в стопанската система – „ Топ 100 на водещите компании през изтеклата година “.

Класацията се прави въз основата на седем стопански индикатори и има упоритостите да бъде ориентир за процесите в националната стопанска система като разпространява най-хубавите практики за сполучлив бизнес.

Българският бизнес е оптимистично надъхан за упованията си през 2020 година, макар внимателните прогнози за световната стопанска система. Ръстът на позитивните настройки в съпоставяне в предходната година е 10%, което е 63 на 100 от интервюираните компании.

Класацията Топ 100 подрежда компаниите само по обективните критерии и техните финансови доклади като в тазгодишното издание вземат участие повече от 6500 компании и компании, които осъществят близо 80% от Брутният вътрешен продукт. Българската търговско-промишлена палата показва класацията по време на 250 събития през годината като по този метод обезпечава презентация на компаниите през водещи международни сътрудници.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР