Българската търговско-промишлена палата (БТПП) раздаде Годишните си награди за постижения

...
Българската търговско-промишлена палата (БТПП) раздаде Годишните си награди за постижения
Коментари Харесай

Цв. Симеонов: Креативният дух е още по-необходим

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) раздаде Годишните си награди за достижения в стопанската система - Топ 100 на водещите компании през изтеклата година.

Посланикът на Република Корея у нас Негово превъзходителство Шин Бунам беше награден за развиването на двустранните връзки. 
Тази година в класацията участваха 6 400 компании, които създават повече от 80% от Брутният вътрешен продукт, а приходите от продажби на първите 100 от тях са нарастнали близо веднъж и половина през последната година. 
Креативният дух в този момент ни е още по-необходим, тъй като сме изправени пред предизвикването на председателството на дребна България на най-голямата икономическа общественост по света, а точно Европейският съюз. Приятно е да отбележим, че нашата стопанска система наподобява все по-добре, съобщи ръководителят на БТПП Цветан Симеонов
Отличени за приноса си бяха и търговски консултант в посолството на Съединени американски щати у нас, както и районната комерсиална палата във Враца за подобряването на бизнес средата в региона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР